Federatia Volum

Shakespeare School deschide înscrierile la Școala de Vară 2015 prin oferta early booking

Shakespeare-School_lectie-demo_imagine-website

În lunile iulie și august 2015, Shakespeare School se transformă într-o destinație inedită de vacanță pentru sute de copii și tineri din București. Prin oferta early booking, pentru fiecare loc rezervat la cursurile Școlii de Vară, până pe 30 aprilie 2015, Shakespeare School oferă copiilor între 4 și 14 ani suportul de curs gratuit.

Părinții care își doresc să le ofere celor mici o experiență de vacanță distractivă, relaxantă, prin care să păstreze legatura cu limba engleză, pot rezerva, începând de astăzi, un loc la unul dintre cursurile de vară Shakespeare School. Școala de Vară în limba engleză este deschisă și pentru tinerii care doresc să își dezvolte cunoștințele generale de engleză dar și să se pregătească pentru obținerea unui certificat recunoscut internațional (Cambridge sau IELTS).

Create după o metodă de predare testată și cu rezultate excelente, cursurile Școlii de Vară Shakespeare School le oferă copiilor activități interactive și amuzante, cu acces la resurse tehnologice de ultima oră, prin care orele de engleză devin o experiență plăcută. Profesori tineri și foarte bine pregătiți îi ajută pe copii să își îmbogățească vocabularul, să își exerseze abilitățile de conversație și să își fixeze noțiunile de gramatică a limbii engleze studiate în timpul anului.

Liceenii se pot pregăti cu succes pentru susținerea examenelor Cambridge FCE, CAE sau a examenului IELTS, prin cursurile intensive de vară. Profesorii Shakespeare School au structurat orele în așa fel încât, la finalul cursului, tinerii să își îmbunătățească abilitățile de vorbire, scriere sau ascultare și să își perfectioneze gramatica și vocabularul asimilând rapid, chiar din sala de clasă, bucurându-se în același timp de vacanță.

De asemenea, la Clubul de conversaţie, English Over a Cup of Ice Tea profesorul britanic Chris Smeeton îi ajută pe copii și tineri să capete fluență în exprimare, să-și perfecționeze accentul și să scape de teama de a se exprima liber in limba engleză.

Iată ce spun părinții cursanților noștri despre beneficiile metodei Shakespeare School:

Ne bucurăm că v-am descoperit! O școală cu profesori obiectivi și creativi, unde limba engleză se învață într-un mod plăcut, dinamic, interactiv, așa cum ar trebui învățată orice limbă straină. Fiul meu este foarte fericit și nerăbdător să meargă la cursurile de engleză predate în cadrul școlii dvs, iar eu am cea mai mare satisfacție când vine și îmi povestește cu entuziasm de tot ce se petrece la cursuri și mai ales când observ progresele realizate, spune Livia T. mama lui Andrei, 8 ani.

Cursurile Școlii de Vară Shakespeare School se desfășoară în lunile iulie și august 2015, în programe de câte două săptămâni pentru grupele de vârstă 4 – 14 ani și câte 3 săptămâni pentru adolescenții și tinerii care își propun să aprofundeze materia și subiectele examenelor internaționale de limba engleză.

Oricine dorește să descopere metoda Shakespeare School se poate înscrie la o lectie demonstrativă GRATUITĂ, la adresa de e-mail info@shakespeare-school.ro. Mai multe informații despre cursuri, structură și perioada de desfășurare a acestora sunt disponibile pe site-ul www.shakespeare-school.ro.

Logo Shakespeare School PNG_background transparent