Federatia Volum

Active Summer Camp – Fortress 2015

ONG-ul Dunăre.EDU, sub umbrela organizației europene de tineret Active – sobriety, friendship and peace, va găzdui cea de-a 25-a tabără internațională pentru tineri, Fortress2015! De pe 2 până pe 8 August 2015, la Bran, sunt așteptați să sărbătorească 25 de ani de existență Active 150 de tineri din 25 de țări.

 

În cadrul Fortress2015, timp de o săptămână, participanții vor întreprinde activități în aer liber, workshop-uri creative și educaționale, susținute de profesioniști dedicați din ambele organizații. Programul final va fi anunțat în apropierea datei taberei.

 

Pe lângă experiențele educaționale, atmosferă, priveliște, și, sperăm noi, vremea frumoasă de vară, organizatorii au pregătit și un cadru special pentru a sărbători această a 25-a aniversare, prin două dezbateri, pornind de la o expoziție de artă fotografică despre drepturilor omului și vizionarea documentarului Active, urmate de o petrecere pentru toată lumea!

 

Cele două dezbateri vor avea loc pe data de 6 August, când speakerii selecționați vor face o retrospectivă asupra dezvoltării organizației Active și a societății civile europene în decursul anilor, și de asemenea participanții vor face un exercițiu de imaginație asupra viitorului societății civile europene. La dezbateri sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor societății civile, autorități locale din România, instituții internaționale și alte părți interesate.

 

Mai multe informații despre întregul eveniment, taxe și activități pot fi găsite pe www.activeeurope.org/fortress2015. Termenul limită pentru înscrierea participanților pe durata întregii tabere este 30 Iunie.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la:

Lavinia Iancu, Specialist Relații Publice, Dunăre.Edu

adrianalaviniaiancu@gmail.com

+ 4072 6490 045

Maja Stojanovska, Secretar General Active

maja@activeeurope.org

+ 4673 9875 919