Federatia Volum

NGO Partnership – platforma pentru parteneriate la nivel european

Dacă doriți să realizați un proiect cu impact la nivel internațional, însă nu știți cum ați putea ajunge la alte ONG-uri care pot deveni parteneri, vă invităm să intrați pe http://ngopartnership.org/ – platforma care unește ONG-urile din Europa!

CNVOS_Partnership_Portal_Banner_Coll_236x160

În colaborare cu ENNA (The European Network of National Civil Society Associations), o rețea de organizații din 19 state europene, organizația CNVOS (Centre for information service, co-operation and development of NGOs) din Slovenia  a creat o bază de date a ONG-urilor europene interesate de o colaborare internațională.

Pe acest portal, ONG-urile își pot crea propriile profiluri conținând date de contact, referințe precum și domeniile de interes  ale acestora. Astfel, acestea sunt capabile să ofere informații asupra domeniului lor de activitate unui număr mare de potențiali parteneri.  În acest mod, partenerii de proiect interesați pot găsi repede și ușor ONG-ul  care corespunde nevoilor și cerințelor lor.

Utilizarea web site-ului este gratuită. Mai mult, sunteți oricând bineveniți  să vă alăturați bazei de date în căutarea de noi parteneri.