Federatia Volum

Federația VOLUM sprijină Gala Societății Civile Tinere

Știi un tânăr care mișcă munți? Nominalizează-l la Gala Națională a Societății Civile TINERE din România!

Gala Națională a Societății Civile Tinere din România – gala care premiază cei mai cei dintre tinerii implicați în viața societății și a comunității din care fac parte. În contextul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului a fost natural ca anul acesta, cea de a doua ediție să se defășoare la Cluj-Napoca. Pe 14 noiembrie te așteptăm la gala care inspiră o nouă generație!

 

Înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie 2015. Un juriu format din specialiști pe fiecare domeniu în parte va decide cine și de ce merită recunoștința celorlalți. Cei care fac voluntariat, lucrează în arte, IT, inovează, practică sport de performanță și nu numai, se implică în educație fie aceasta formală sau nonformală, fac proiecte de mediu, vor să devină sau sunt deja antreprenori, ori creează o lume mai bună prin acțiuni umanitare sunt cei pe care societatea românească trebuie să îi scoată în față. Și față de care avem o datorie morală de a ne arăta aprecierea și recunoștința. Poți nominaliza un tânăr care crezi că merită un premiu pentru ceea ce face zi de zi, dar te poți înscrie și personal.

De ce? Profită de oportunitate și fă-ți cunoscută munca în rândul profesioniștilor din domeniul tău și publicului larg! Un premiu la Gala Națională a Societății Civile Tinere din România înseamnă un „DA” din partea tuturor. Da, ceea ce faci contează, da, vrem mai mulți tineri la fel și da, continuă pe drumul ales! www.galasocietatiiciviletinere.ro Tinerii schimbă lumea pas cu pas. Mulți fac asta zi de zi. Ei merită un premiu. Sau mai multe. Mai ales dacă prin munca lor construiesc o societate mai bună pentru ceilalți.

Înscrierile se fac pe site-ul www.galasocietatiiciviletinere.ro.

Facebook: Gala Naţională a Societăţii Civile Tinere din România.

Evenimentul este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, împreună cu The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, în parteneriat cu Federația SHARE Cluj-Napoca. Cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Covasna.