Federatia Volum

Voluntariat Corporate – ZIUAV.RO

Voluntariat Corporate prin ZIUAV.RO – portal CSR al BRD România

Începând cu iulie 2018 Federația VOLUM a susținut lansarea portalului online ZiuaV.ro, proiect pastrat in Comunicare la nivel intern, în rețeaua națională a partenerului său BRD. Federația a devenit astfel activ implicată în furnizarea de activități de voluntariat și gestionarea protocolului de “matching” între ONG-uri, oferte de activități de voluntariat și voluntari din rândul angajaților BRD, accesând o nouă experiențaă de lucru: voluntariatul corporate ca formă de reinforcer al voluntariatului, dar și ca liant de colaborare și schimb de know how între mediul business și sectorul nonguvernamental.

ZiuaV.ro este un portal online, dedicat exclusiv angajaților BRD din România, portal unde aceștia găsesc și pot alege acțiunile de voluntariat de 1 zi care li se potrivesc cel mai bine. * BRD oferă angajaților săi 1 zi pe an liberă, în plus, dacă aceasta este folosită pentru implicarea în acțiuni de voluntariat.

Echipa Federației VOLUM a dezvoltat modulul ZiuaV.ro alături de profesionisti IT din zona social/civic web tech și ajută la implementarea activităților de voluntariat, managementul voluntarilor, oferă sprijin și consultanță ONG-urilor interesate să își deschidă proiectele pentru voluntari corporate, și susține legătura cu inspectori SSM din teritoriu.

Ofertele de voluntariat explorate de ZiuaV.ro sunt activități din întrega paletă de proiecte ONG: social, educațional, cultural, mediu etc. și pot varia de la activități recreative cu copii până la construire de case, de la acțiuni de ecologizare, până la traininguri de informare, dotarea bibliotecilor locale cu cărți, etc.

Pentru informații despre cum se poate aplica în platforma ZiuaV.ro în calitate de ONG gazdă: contact@ziuav.ro

40790440_2100521203324099_4846870992967958528_n