Federatia Volum

Seeding Knowledge Foundation

Seeding Knowledge Foundation

Scopul Fundației Seeding Knowledge este să ofere copiilor o educație actuală, bazată pe specificul individului. În acest sens, am dezvoltat programul de Burse “Viitor prin educaţie”, menit să susţină copiii motivaţi, dar fără posibilități materiale în drumul lor spre a deveni adulţi împliniţi.

Anul în care a devenit membru al Federaţiei VOLUM: 2016

Domeniul de activitate: Educație

Proiecte importante: 

Programul de burse “Viitor prin educație” constă într-un pachet de servicii educaționale de care vor putea beneficia, la început, 10 copii din București și Ilfov. Acesta vine sub forma unui proces, care se va desfășura pe termen lung și presupune identificarea traseelor educaționale oportune, iar ulterior implementarea acestora alături de o echipă de specialiști în dezvoltare personală.
Bursele “Viitor prin educație” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, care provin din familii cu un venit net maxim pe membru de 700 lei, au un talent evident, își doresc să studieze ceva anume sau vor pur și simplu o educație de calitate.
Pachetul de servicii educaționale este alcătuit din: evaluare și consiliere educațională, pregătiri adiționale în domeniile la care copiii excelează (matematică, informatică sau limbi străine), ateliere de educație alternativă (actorie, desen, bune maniere, educație financiară, dezbatere, ecologie, dans, știință aplicată, alimentație, foto & video, istorie, IT și dezvoltare personală), vizite culturale (muzee, fabrici, evenimente).

Nr. de voluntari implicaţi anual: 6

Persoana de contact a organizaţiei: Cristina Ionela Grigor0e, cgrigore@seedingknowledge.foundation

Website-ul organizatiei: www.seedingknowledge.foundation

Motivul aderării la VOLUM şi avantajele obţinute:

Suport în identificarea voluntarilor pentru derularea activităților din cadrul proiectelor Fundației Seeding Knowledge. Considerăm că VOLUM este cea mai bună resursă pentru fundația noastră în inițierea și dezvoltarea unei relații cu voluntarii.