Federatia Volum

Asociația Wild Carpathia

Asociația Wild Carpathia

Wild Carpathia este o organizație non-guvernamentală înființată în 2013 de un grup de tineri curajoși din dorința lor de a contribui la dezvoltarea copiilor, tinerilor și a adulților prin derularea de proiecte si activități diverse necesare procesului de cunoaștere și dezvoltare personală.

Anul în care a devenit membru al Federaţiei VOLUM: 2016

Domeniul de activitate: Activități educative pentru tineret

Proiecte importante: Acreditată de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, asociația Wild Carpathia desfășoară în prezent în Sighișoara proiecte educative de tineret de tip SEV prin programul Erasmus+.

Finanțate de Comisia Europeană și aprobate de ANPCDEFP, proiectele asociației sunt orientate spre dezvoltarea continuă a tinerilor din țară și din străinătate oferindu-le acestora posibilitatea de a călători, de a cunoaște alte culturi și de a dobândi experiență de viață și abilități diverse. Din 2014 și până în prezent asociația noastră a implementat 6 proiecte SEV și a găzduit mai mult de 50 de voluntari străini.

Nr. de voluntari implicaţi anual: 25

Persoana de contact a organizaţiei: Alexandra Negrei, negrei_alexandra@yahoo.com

Website-ul organizației: www.wildcarpathia.org

Motivul aderării la VOLUM şi avantajele obţinute: „Asociația noastră și-a dorit să adere la Federația VOLUM și a solicitat acest lucru din dorința de a se lăsa “educată” de o echipă de profesioniști, de un grup de oameni cu o vastă experiență care și-au însișit până în prezent un bagaj de cunoștințe și experiențe vaste din domeniul voluntariatului. Noi apreciem ca echipă că mai avem foarte multe de învățat și ne bucurăm acum că avem și de la cine primi aceste învățături. Mulțumim echipa VOLUM că existați pentru noi și ne faceți “viața” mai ușoară!”