Federatia Volum

Asociația Manieres

Asociatia Manieres este o asociatie non profit si are ca scop emanciparea societatii romanesti in context european, dorind sa dea puncte solide tinerilor si sa propuna alternative pentru maturi. Asociatia Manieres isi propune pe termen lung sa trateze fondul problemelor si nu instantele acestora, dorind sa influenteze in mod durabil mentalitati si nu doar sa corecteze comportamente. Pentru a ne atinge obiectivele organizam cursuri de dezvoltarea personala si bune maniere pentru tineri si adulti. De asemenea organizam campanii de strangere de fonduri pentru tinerii din centrele de plasamanet. Fondurile obtinute sunt destinate organizarii de cursuri de calificare.logo manieres_v2-02

Anul in care a devenit membru: 2011

Domeniul de activitate: Educatie, Cultura

Nr. de voluntari implicati anual: 20 de voluntari

Proiecte importante:

  • Bunele maniere la mall, decembrie 2011 la Afi Palace Cotroceni. La eveniment au participat 300 de persoane care au învatat cum ss se prezinte si cum sa se comporte la masa.
  • From Classic to Jazz, noiembrie 2012 concert caritabil in care cel mai bun trompetist roman, Emil Bîzgă alaturi de New York Jazz Quartet au cantat la Ateneul Roman. Este primul eveniment care deschide campania noastra de strangere de fonduri. Banii obtinuti sunt destinati organizarii de cursuri de calificare pentru tinerii din centrele de plasament.
  • Cursuri de bune maniere si dezvoltare personala pentru copiii si tinerii institutionalizati organizate in scoli, gradinite, licee si facultati.

Contact: Ștefana Mireț, Presedinte, stefana.miret@gmail.com

Website: www.training-eticheta.ro

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Manieres/288091741232709?fref=ts

Motivul aderarii:

Toate ONG-urile si voluntarii din ele au idei si initiative frumoase si laudabile menite sa transforme societatea intr-una mai buna. Numai impreuna, sprijinindu-ne reciproc vom reusi sa urnim un mastodont care este sistemul birocratic, iar din aceast motiv era nevoie de o federatie. Intalnirile organizate de VOLUM sunt oxigenul de care avem nevoie pentru a continua sa luptam, pentru a afla informatii folositoare si pentru a ne pune la munca creativitatea cu scopul realizarii de proiecte frumoase impreuna. Avantajele obtinute sunt:

  • informatii utile despre sectorul neguvernamental
  • sprijin intre ONG-uri
  • energie
  • crearea unui sistem de lucru cu voluntarii si pe partea adminsitrativa a ONG-ului