Federatia Volum

Echipa VOLUM

Anca Nastase

Anca Năstase

Director Executiv

office@federatiavolum.ro
anca.nastase@federatiavolum.ro

A absolvit Facultatea de Marketing la ASE București și apoi programul de master de aprofundare Management Marketing în cadrul ASE București. Anca are o experiență de lucru cu ONG-urile de zece ani, precum și o vastă experiență în proiecte internaționale de tineret. Educația non-formală și voluntariatul au reprezentat pentru ea un model de dezvoltare la fel de important precum cel formal, iar implicarea în numeroasele proiecte sociale, educaționale și antreprenoriale a ajutat-o să-și construiască drumul în carieră. Este trainer acrediat și fundraiser și are o experiență de patru ani în organizări de evenimente. A învățat că viața înseamnă mult mai mult decât mulți dintre noi credem. Că oamenii cu care te înconjori, proiectele în care te implici și activitatea ta de zi cu zi nu numai că trebuie să te reprezinte, dar trebuie să te definească. Iar Federația VOLUM este cu siguranță o misiune care o reprezintă și o definește.

 

ana_maria_gradinariu

Ana-Maria Grădinariu

Coordonator Programe

comunicare@federatiavolum.ro
anamaria.gradinariu@federatiavolum.ro

A absolvit facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării  la Universitatea București și apoi a urmat programul de master Communication and Advertising în cadrul SNSPA București. Ana-Maria activează în mediul ONG de 13 ani, ca voluntar la început, apoi ca angajat, având experiență de coordonare de voluntari, coordonare de proiecte și de facilitat traininguri în metode de educație non-formală.  Înainte să se alăture echipei ea a fost prietena federației, fiind implicată în organizarea a două ediții ale Galei Naționale a Voluntarilor, mai întâi ca manager de voluntari și apoi ca intern. Ana-Maria este o persoană optimistă și determinată atunci când lucrează la ceva în care crede cu tărie. Este de părere că atâta timp cât faci ceea ce îți place, alături de oameni care luptă alături de tine pentru vise pe care puțini le cred realizabile, job-ul este un loc în care mergi de drag și nu din obligație. Pentru ea Federația VOLUM este un astfel de loc, un loc care o reprezintă și îi dă speranță că oamenii pot lucra împreună la o lume mai bună.

 

FC-website (2)

Florentina Chiru

Coordonator Comunicare Externă și PR

florentina.chiru@federatiavolum.ro

A absolvit Facultatea de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice la Universitatea din București și masteratul de aprofundare Modele de Comunicare și Relații Publice. Florentina are o experiență de 5 ani în domeniul comunicării și al relațiilor publice, lucrând cu sectorul ONG în activitățile studențești și de responsabilitate socială pe care le-a dezvoltat de-a lungul timpului. Crede cu tărie că, pentru a te dezvolta atât profesional, cât și personal, contează să te identifici cu ceea ce faci și să ai alături de tine oamenii potriviți. Consideră că Federația VOLUM reprezintă o oportunitate pentru a face lucrurile să meargă mai bine, alături de oameni dedicați și implicați în dezvoltarea societății civile.

 

CT-website

Cristina Tomescu

Manager Financiar

cristina.tomescu@federatiavolum.ro

A absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune (Ase București) și Open University London, Bucharest (CODECS) – Professional Certificate in Management. Întotdeauna și-a dorit un loc de muncă unde pregătirea profesională și experiența de 20 de ani în domeniul financiar să se împletească cu viziunea pe care o are asupra valorilor umane. Consideră că se potrivește cel mai bine într-un unui mediu de lucru dinamic, alături de o echipa vizionară, iar în cadrul Federației VOLUM regăsește aceste lucruri. Cristina susține că îmbinarea ideilor inovatoare cu realismul cifrelor reprezintă întotdeauna o provocare și că este o onoare să poată contribui cu cunoștințele și priceperea sa la dezvoltarea voluntariatului în România.