Federatia Volum

Echipa VOLUM

Anca Nastase

Anca Năstase

Director Executiv

office@federatiavolum.ro
anca.nastase@federatiavolum.ro

A absolvit Facultatea de Marketing la ASE București și apoi programul de master de aprofundare Management Marketing în cadrul ASE București. Anca are o experiență de lucru cu ONG-urile de zece ani, precum și o vastă experiență în proiecte internaționale de tineret. Educația non-formală și voluntariatul au reprezentat pentru ea un model de dezvoltare la fel de important precum cel formal, iar implicarea în numeroasele proiecte sociale, educaționale și antreprenoriale a ajutat-o să-și construiască drumul în carieră. Este trainer acrediat și fundraiser și are o experiență de patru ani în organizări de evenimente. A învățat că viața înseamnă mult mai mult decât mulți dintre noi credem. Că oamenii cu care te înconjori, proiectele în care te implici și activitatea ta de zi cu zi nu numai că trebuie să te reprezinte, dar trebuie să te definească. Iar Federația VOLUM este cu siguranță o misiune care o reprezintă și o definește.

 

poza Andreea Tincea

Andreea Tincea

Manager Comunicare Online

andreea.tincea@federatiavolum.ro

A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării în cadrul Universităţii din Bucureşti, cu specializarea în Jurnalism. Andreea Tincea s-a alăturat Federaţiei VOLUM cu peste 10 ani de experienţă în organizare de evenimente, comunicare, jurnalism şi PR cultural, asumându-şi în echipă misiunea de a conecta oamenii la nivel naţional prin proiectele de voluntariat pe care le dezvoltăm.

“Lumea e construită fundamental din relaţii şi reţele de conectare umană. Cred în voluntariat ca formă sănătoasă de a contribui în reţeaua planetară cu valori şi esenţe pur umanitare, non violente şi centrate pe evoluţie comunitară.”